Flotte folk og godt møte – Amathea i Nairobi

Amathea har hatt møter i Nairobi sammen med Sex og Politikk,  det afrikanske regionkontoret til IPPF og  KFUK-KFUM Global. Vi diskuterte den kritiske situasjonen i Sør-Sudan når det gjelder seksuell og reproduktiv helse, og hvordan IPPF-organisasjon Reproductive Health Association of South Sudan og KFUK i Sør-Sudan kan samarbeide rundt dette tema.

Møt oss på utdanningsmessene 2017!

Vi ønsker å invitere deg til å besøke vår stand på utdanningsmessene i 2017. Dette er en unik mulighet for å få informasjon om våre studie- og karriermuligheter! På utdanningsmessen får du snakke med studentrepresentanter og veiledere. Direkte samtale med oss på messen kan gjøre deg mer sikker på eget valg og åpne opp for muligheter du ikke visste eksisterte. Ikke la denne sjansen gå fra deg!

Utdanningsmessene arrangeres i 11 ulike byer i januar og februar. Du kan møte oss i disse byene:

Informasjon om den enkelte messe kan du finne ved å trykke på den aktuelle byen. Trykker du Facebookarrangement kommer du direkte til Facebookarrangementet for messen. Informasjonen oppdateres fortløpende.

Du finner mer informasjon på nettsiden www.tautdanning.no
VELKOMMEN!

Ny chat

Mandag 16 mars kjører vi i gang et 2 ukers pilotprosjekt med chat-tjeneste.

På vår chat kan du booke time på nærmeste kontor eller få tilbud om time til telefonveiledning. Vi håper noen stikker innom den nye boksen på vår hjemmeside og tester oss ut.

Chatten er i pilot-perioden åpen fra 18.00 – 20.00.

Høring utsatt

Høring på undervisningsmaterialet er utsatt på grunn av behovet for mer kvalitetssikring før det offentliggjøres endelig. Nærmere informasjon om dato kommer i løpet av mars. UDI og Helsedirektoratet sender ut til aktuelle høringsinstanser.

Ønsker du eller din organisasjon og være høringsinstans ber vi deg ta kontakt på mail: charlotte.andersen@amathea.no

Behov for film

Flere mottak har signalisert behov og ønske om mer visuelle undervisningsverktøy som film og teater. Vi er på leting etter de beste filmene og de som går på spesielle tema.

Har du en film eller har du brukt en film i undervisning som kan være aktuell på asylmottak og til nylig ankommende innvandrere tar vi gjerne imot tips og lenker. Send inn til charlotte.andersen@amathea.no eller ta kontakt på 966 288 40.

Ny nettside på vei

Stiftelsen Amathea går i disse dager i gang med arbeidet om å lage en ny nettside. Nettsiden er ment å være lettere å bruke både for klienter og henvisende fagpersonell. Første utkast lanseres den 13 mars 2015 og sidene vil derfor endre utseende og i noen dager fremover være under oppbygging og redigering.

Vi ber om tålmodighet mens arbeidet pågår og håper du blir fornøyd med resultatet. Er det noe du savner i mellomtiden eller ønsker å gi oss rid/ros for siden kan du ta kontakt på charlotte.andersen@amathea.no eller post@amathea.no .